Videó konferenciák

Videó konferenciáink előnyei:

  • Videó konferenciáinkkal rugalmasan készülhet fel a munkáját érintő változásokra.
  • Bárhol, bármikor, saját időbeosztása szerint nézheti meg a képzés teljes anyagát.
  • A videó konferencia megtekintésére rendelkezésre álló időtartamon belül (általában 8 hét) korlátlan alkalommal nézheti meg a képzés teljes anyagát.
  • Videó konferencia megvásárlása esetén Ön osztja be az idejét, tetszőlegesen szünetet tarthat, majd onnan folytatja a videó megtekintését, ahol abbahagyta.
  • Rugalmas időbeosztás mellett utazási költsége sem merül fel.
  • Videó konferenciát választó Kedves Ügyfeleinknek minden képzéshez hasznos, gyakorlati plusz oktatási anyagokkal, prezentációkkal, aktuális szakmai cikkekkel kedveskedünk.

Sikeres megrendelést követően a videó konferencia teljes anyaga 8 héten át elérhető a felhasználó számára. A videó konferencia a képzés díjának kiegyenlítését követően bármikor elérhető, a videó megtekintéséhez szükséges kódot a fizetéstől számított 24 órán belül küldjük a megrendelő lapon megadott e-mail címre.

Hogyan működik a videó konferencia?

A videó konferencia anyaga (videók, prezentáció, kiegészítő oktatási anyagok) egy internet alapú zárt felületen érhető el, a megtekintéshez Önnek internet kapcsolatra van szüksége.

A belépéshez szükséges adatokat a megrendelő lapon megadott e-mail címre juttatjuk el Önnek a videó képzés díjának kiegyenlítését követő 24 órán belül.

A videó képzés teljes anyaga felvétel, nem élő konferencia!

Biztonsági figyelmeztetések:

A videó képzés teljes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll. Annak jogosulatlan másolása, terjesztése, értékesítése vagy bármi más módon történő felhasználásra szerzői jogot sért és jogkövetkezményekkel jár.

A megvásárolt videó konferencia hozzáférés egy megrendelőt illet meg, a videó nem másolható, nem osztható meg és semmilyen egyéb módon nem terjeszthető!

A videó konferencia díját átutalással tudja fizetni, díjbekérő ellenében.
A megrendelés elküldését követően munkatársaink e-mailben küldik meg Önnek a díjbekérőt és az átutaláshoz szükséges információkat. A videó konferencia díjának kiegyenlítését követően pénzügyi teljesítést nem igénylő számlát küldünk postai úton.

Jelenleg elérhető video konferenciák:

A megrendeléshez töltse le az alábbi megrendelő lapot, majd kitöltve küldje vissza azt a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címre, vagy rendeljen online a lenti adatlap kitöltésével!

Video konferencia megrendelő lap letöltése: Megrendelő lap

Online rendelés:

Munkatársaink a kitöltött és visszaküldött megrendelő lap, vagy online regisztráció alapján véglegesítik a megrendelését és a megadott e-mail címe(ke)n elküldik a hozzáférési információkat!

 


Ha már rendelkezik jóváhagyott megrendeléssel, akkor itt beléphet: