Szakmai anyagok, kiadványok

Szakmai kiadvány:

Transzferár iránytű könyv és munkafüzet (e-book formátum)TRANSZFERÁR IRÁNYTŰ

KÖNYV ÉS MUNKAFÜZET

Lakatos Zsuzsa Transzferár iránytűje segít Önnek, hogy minden fontosat megtudjon a kapcsolt vállalkozásokról és a transzferárról.

  • Könyv: 200 oldalnyi gyakorlatias magyarázat.

  • Munkafüzet: 30 feladat megoldással együtt.

  • Bónuszok: 13 db segédanyag (minták, táblázatok, tájékoztatók, kalkulátorok).

  • Videok: 10 db rövid (2-3 perces) tudásanyag.

  • Hangoskönyv: a teljes könyv mp3-ban.


A csomag tartalmából:
Kik lehetnek egymással kapcsolt vállalkozási viszonylatban? * Milyen veszélyekkel járhat, ha a kapcsolt vállalkozásokat nem a jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelik? * Hogyan lehet elkerülni a több millió forintos bírságokat, és csökkenteni a transzferár kockázatokat? * Milyen módszerekkel lehet alátámasztani a transzferárakat? * Hogyan érdemes felépíteni a transzferár nyilvántartásokat?

Miben nyújt segítséget a Transzferár iránytű?
A Transzferár iránytű segítségével megismerheti a kapcsolt vállalkozásokat érintő adózási feladatokat és teendőket, és emellett gyakorlati útmutatást kap a jogszabályi előírások betartásához. A részletes tartalomjegyzék és a tárgymutató gyors kereshetőséget biztosít a könyvben, így Ön a mindennapi munkája során is könnyen meg tudja találni az éppen aktuális témakörhöz tartozó információkat. A könyvben számos esettanulmányt, ötletet és tippet olvashat, valamint letölthető tájékoztatók, kalkulátorok és minták biztosítják, hogy az olvasott anyagot még könnyebben tudja a gyakorlatba átültetni. A könyvhöz kapcsolódó Munkafüzet számos példát és több mint 30 gyakorlati feladatot tartalmaz, melyek megoldását követően még magabiztosabban igazodhat el a hazai adózási rendszer egyik legösszetettebb és legnagyobb kockázatot hordozó területén.
Ez a csomag milliókat spórolhat Önnek! Ha Ön Könyvelőként, a könyvelésért felelős Személyként nincs tisztában a kapcsolt vállalkozásokat érintő szabályokkal a megfelelő mélységben, sajnos milliókat veszíthet az Ön által könyvelt vállalkozás…

Rendeljen most bevezető áron!
A csomagot 2017. május 31-ig lehet elérni bevezető áron 14.900 Ft + ÁFA, ezt követően már csak teljes áron (21.900 Ft + ÁFA) lehet megvásárolni. Ne maradjon le a kedvezményes árról! A 2016. évi transzferár nyilvántartások és társasági adóbevallások határideje is legkésőbb 2017. május 31.

A könyvet megrendelheti az alábbi megrendelő lap kitöltésével és az info@szakkonferencia.hu e-mail címre történő megküldésével.

A csomagban található anyagokat egy zárt online felületen keresztül éri el.
A megrendelés és fizetés után e-mailben fogjuk küldeni a zárt online felülethez a linket, valamint a felhasználónevet és jelszót.
Ön és munkatársai ezt követően bármikor beléphetnek a felületre és elolvashatják az anyagokat, megnézhetik a videokat, meghallgathatják a hanganyagokat, illetve mindent le is lehet tölteni a számítógépükre.

Könyvajánló:

Bagoly Anita: Pénzbeli ellátások 2017Bagoly Anita: Pénzbeli ellátások 2017

Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai (táppénz, gyermekápolási táppénz, baleseti táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj) életünk része, akár magánemberként, akár beosztottként, vezetőként, cégtulajdonosként, vagy vállalkozóként.
A kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény (közismert nevén Ebtv.) szabályozza az ellátásokra vonatkozó ismereteket, azonban számos ponton kapcsolódik további jogszabályokhoz.
Az ellátásokra vonatkozó szabályozás összetett, a jogszabályok között nem könnyű kiigazodni.
Ismereteim szerint évek óta először jelenik meg a témában olyan szakkönyv, mely a jogszabályok ismertetése mellett, magyarázatokkal, gyakorlati példákkal, konkrét kérdésekkel és válaszokkal, eljárási mintákkal nyújt segítséget a társadalombiztosítási kifizetőhelyi ügyintézők, könyvelők mindennapi munkájához.
Ajánljuk a könyvet azoknak a leendő szakembereknek is, akik most ismerkednek a szakterülettel.
Külön kiemelve kezeli a könyv a 2017. január 1-től hatályba lépő változásokat.
A könyv 14 fő részből áll, azonban a részeken belül már a tartalomjegyzék segítségével könnyen megtalálhatja az Önt érdeklő témát!
I. rész: Biztosítási jogviszony
II. rész: Fogalmak
III. rész: Általános szabályok
IV. rész: Illetékességi szabályok
V. rész: Igényérvényesítés
VI. rész: Foglalkoztató feladatai
VII. rész: Társadalombiztosítási kifizetőhely
VIII. rész: Táppénz
IX. rész: Gyermek ápolása címen igényelhető táppénz
X. rész: Csecsemőgondozási díj
XI. rész: Gyermekgondozási díj
XII. rész: Baleseti táppénz
XIII. rész: Üzemi baleset
XIV. rész: Eljárási szabályok

A könyv ára: 7.000,- forint. A könyv üzletekben nem kapható!

A könyvet megrendelheti az alábbi megrendelő lap kitöltésével és az info@szakkonferencia.hu e-mail címre történő megküldésével. A megrendelt könyv kézhezvételére és fizetésére az alábbi lehetőségek vannak.
Postai úton:
- utánvéttel,
- vagy átutalással.
Postai úton történő kézhezvétel esetén a szállítási díj 2.320,- Ft, függetlenül attól, hogy a könyv ára átvételkor, vagy átutalással kerül kiegyenlítésre.

Bízunk abban, hogy könyv az Ön munkáját is megkönnyíti!
Várjuk megrendelését!
Frontvonal audit a felsőoktatásbanFrontvonal audit a felsőoktatásban

www.morebooks.de

A felsőoktatásban zajló gyors és drasztikus változások közt az egyik kulcskérdés az oktatás minőségének megőrzése, javítása. Ez kettős értelemben is váltást igényel. Egyrészről az intézményeknek az oktatást, mint szolgáltatást kell felfogniuk és menedzselniük, másrészről be kell vezetni azokat a minőségmérési technológiákat, amelyek a for-profit szolgáltatásokban már elterjedtek. A frontvonal audit módszertanilag is újszerű a hazai szolgáltatásmarketing irodalomban. A könyv alapötlete azért találó, mert az „igazság pillanata”-effektus alapján kis túlzással minden a frontvonalban dől el. A műben érvényesül a „public marketing” alapelve is, mely szerint az elégedett állampolgárok a társadalmi közérzet javulásával stabilizáló hatással vannak magára a társadalomra. A könyv elméleti rendszerző része két területet ölel át. A szolgáltatások, felsőoktatási szolgáltatások menedzsmentjét és marketingjét, valamint a konfliktuskezelés egyéni és szervezeti szintjeit. A mű nagy erénye a gyakorlat-orientáltság és az empíriára törekvés.

 

EKÁER specialitások, közúti áruforgalom:

 

Elektronikus számlázás a gyakorlatban:

 

Kormányzati funkciók és szakfeladatok helyes használata a gyakorlatban:

 

Mindent a költségvetési szervek ÁFA bevallásáról:

 

 

Bizalmi vagyonkezelés újratöltve:

 

Kötelezettségvállalás és követelés az államháztartási számvitelben:

 

Adóvégrehajtás 2018. évi változásai figyelemmel az önkormányzati végrehajtásra:

 

Kritikus munkajogi kérdések, felkészülés 2018-ra:

 

Önköltségszámítás és költséggazdálkodás az államháztartás szervezeteinél:

 

Átalakulás, egyesülés, szétválás számvitele: