Vitalitás tréning női vezetőknek – vezető nőknek!

Vitalitás tréning női vezetőknek – vezető nőknek!

Dr. Kővári Edit érzelmi inspirátor, kiégés specialista tréner vezetésével!

Időpont: 2018. április 05. (csütörtök) 10:00 – 17:00

Figyelem: a konferencia létszámkorlátos, a maximális létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Helyszíni regisztráció kezdete: 09:30-tól 10:00-ig

Jelentkezési határidő:  2018. április 03.

Részvételi díj és kedvezmények:

39.800 Ft + Áfa

(A részvételi díj tartalmazza az információs anyag, a kávészünetek és a büfé ebéd költségét.)

Csoportos jelentkezés esetén (min. 3 fő) 10% kedvezmény a nettó részvételi díjból!

Konferencia helyszín:  Budapest belváros, Alma Mater Rendezvényterem, 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11. (BEJÁRAT: SZEMERE UTCA FELŐL)

Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap

A tréningről:

Energiaforrásaink végesek. Nagy lendülettel kezdünk bele valamibe, motivál, élvezzük, de egyszer csak jön egy pont, amikor úgy vagyunk, hogy elfáradunk. Ez természetes jelenség. De mi lenne akkor, ha nem várnánk meg ezt a pontot, hanem tudnánk olyan eszközöket, amivel energetizálnánk magunkat újra és újra és a kiégés pontot megelőznénk? Gondolkodásunk, kapcsolataink, étkezésünk, mozgásunk mind befolyásol minket, de mi a kapcsolódási pont? Mikor melyikhez és hogyan nyúljak, hogy vitálisnak (életerővel teljesnek) érezzem magam akkor is, ha hétfő reggel vagy borongós őszi délután van.
A Vitalitás tréning női vezetőknek – vezető nőknek célja, hogy a szakmában sikeres vagy sikerre vágyó hölgyek megtanulják tudatosan használni mások és környezetük pozitív energiáit, és csökkenteni a negatívan ható stressz faktorokat.

Ha olyan kérdések motoszkálnak Önben, hogy:

  • Hogyan tudom magam és másokat is proaktívvá tenni és csoportosítani az energiáimat?
  • Mi az összefüggés az étkezésem, gondolkodásom és tetteim energia-áramlata között?
  • Mikor és hogyan kell magamnak is nemet mondani és mikor elcsábulni, hogy jobban érezzem magam?

Ha kétsége van, hogy valóban lehet energikusan élni és jól érezni magam úgy, hogy az nem fáraszt ki, akkor ez a program Önnek való.
A bemutatott ismeretek és módszerek segítségével kialakítjuk együtt, hogy mi lenne Önnek a testre szabható megoldás.

Program:

  • 10.00-11.30 Életerő: energiaforrások és energiavámpírok a gyakorlatban, tudatos energia-felvétel és átadás a vitalitásért és a felesleges energiavesztés ellen
  • 11:30-11:45 Kávészünet
  • 11.45-13.00 Amit meg(t)eszel azzá leszel? Édes kísértések, sós edzések, umani gondolatok, savanyú rutinok és keserű kapcsolatok
  • 13.00-13.30 Ebéd
  • 13.30-15.00 A változás állandósága: motiváció 4.0, reziliencia, aszimptota, flow
  • 15:00-05:15 Kávészünet
  • 15.15.-16.45: Vitalitás terv összeállítása: Tervezz, tudatosíts, gyakorold, várd el, hidd el

Tréner:  KŐVÁRI EDIT, enspirátor (érzelmi inspirátor), coach és kiégés specialista, valamint HR menedzser szakmérnök. A trénerről bővebben ITT olvashat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. Részvétel lemondására az egyes képzési napokat megelőző 3. munkanapig van lehetőség a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címen. Fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni. Kérjük, hogy a részvételi díjat elektronikus úton megküldött díjbekérő alapján, annak sorszámára való hivatkozással utalja, a díjbekérő kiegyenlítését követően postai úton küldünk számlát. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.


Térkép betöltése...

Helyszín
Alma Mater Rendezvényterem

Kategória


Regisztráció

Regisztráció lezárva!.