Település marketing – mert ma már egy jó bornak is kell a cégér! – Hogyan népszerűsítsük a településünket hatékonyan és eredményesen?!

Település marketing – mert ma már egy jó bornak is kell a cégér!

Hogyan népszerűsítsük a településünket hatékonyan és eredményesen?!

Dr. Garai-Fodor Mónika PhD gyakorlati előadásában!

Időpont: 2018. április 20. (péntek) 10:00 – 13:15

Figyelem: a konferencia létszámkorlátos, a maximális létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Helyszíni regisztráció kezdete: 09:30-tól 10:00-ig

Jelentkezési határidő:  2018. április 16.

Részvételi díj és kedvezmények:

24.900 Ft + Áfa

(A részvételi díj tartalmazza az információs anyag és a kávészünetek költségét.)

Csoportos jelentkezés esetén (min. 3 fő) 10% kedvezmény a nettó részvételi díjból!

Konferencia helyszín:  Budapest belváros, Alma Mater Rendezvényterem, 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11. (BEJÁRAT: SZEMERE UTCA FELŐL)

Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap

Témakörök:

Tudjuk, hogy számos település kiváló adottságokkal rendelkezik, mégis nehezen tudja népszerűvé tenni magát befektetők, turisták vagy épp az ott lakók körében.
Miért kell erre figyelmet szentelni? Mert ma már egy jó bornak is kell a cégér… Nem elég jónak lenni, azt is tudni kell, miként lehet ezt eredményesen felhasználni és hasznot realizálni belőle.

Miben segít a képzés?

  • Megtudjuk, hogyan tárjuk fel előnyeinket, mit jelent a versenyelőny és hogyan tudjuk azt jól megragadni.
  • Megismerjük, hogyan kell tervezni és felépíteni egy településmarketing stratégiát, megfizethető és eredményes módon.
  • Megértjük, hogy kiket és milyen eszközökkel lehet és érdemes megszólítani a település marketing tervezése és megvalósítása során.
  • Megismerjük, hogy mire érdemes költeni és mennyit, ha a település népszerűsítéséről van szó.
  • Megtudjuk, hogyan lehet jól gazdálkodni a költségekkel, hogyan nem lesz kidobott pénz az, amit településmarketingre költünk.
  • Képet kapunk arról, hogyan tudjuk mérni és szemléltetni munkánk eredményét, miként tudjuk jól láttatni az elért eredményeket.
  • Konzultáció

A képzést ajánljuk azon Önkormányzatoknak, településeknek, akik szeretnének fejleszteni, fejlődni, versenyképességüket megőrizni, erősíteni. Akik számára fontos, hogy a település népszerűsítésébe fektetett energia és pénz, meghozza eredményét.
A képzésben pályázatokhoz, kampányokhoz is felhasználható, gyakorlatias praktikákat, megoldásokat ismerhetnek meg a résztvevők.
Szakszerű, releváns és a mindennapi munkában jól alkalmazható információkra épülő képzés keretében mutatjuk be a településmarketing legfőbb elemeit.

Előadó: Dr. Garai-Fodor Mónika PhD, marketing szakértő egyetemi docens és kutató

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. Részvétel lemondására az egyes képzési napokat megelőző 3. munkanapig van lehetőség a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címen. Fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni. Kérjük, hogy a részvételi díjat elektronikus úton megküldött díjbekérő alapján, annak sorszámára való hivatkozással utalja, a díjbekérő kiegyenlítését követően postai úton küldünk számlát. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.


Térkép betöltése...

Helyszín
Alma Mater Rendezvényterem

Kategória


Regisztráció

Regisztráció lezárva!.