Társadalmi felelősségvállalás

A Szakmai Konferenciaszervező Kft. és munkatársai számára a Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) arról a szerepvállalásról szól, amit társaságként és egyénként egyaránt a társadalomért teszünk alapvető üzleti tevékenységünkkel, szociális befektetéseinkkel, jótékonysági programjainkkal és a közérdeken való elkötelezettségen keresztül.

A Szakmai Konferenciaszervező Kft. számára a társadalmi felelősségvállalás olyan érték, ami minden cselekedetünket áthatja. Társaságunk kifejezett célja olyan minőségi továbbképzések, szakmai rendezvények szervezése, amelyek a rendkívül gyorsan változó jogi szabályozási és piaci környezetben eredményesen, hatékonyan és időtakarékos módon járulnak hozzá a vállalkozói, az államháztartási és a civil szféra szakembereinek, vezetőinek a még jobb munkateljesítményéhez és személyiség fejlődéséhez.

Ennek a célnak azonban összhangban kell állnia munkatársaink, partnereink, megbízóink, illetve ügyfeleink érdekeivel és környezetünk, társadalmunk szükségleteivel. Sikereinket csak ebben az esetben tekinthetjük valóban sikernek, s csak így tarthatóak fent hosszútávon. Szilárd meggyőződésünk, hogy csak úgy válhatunk a szakmai rendezvények és továbbképzések piacvezetőjévé, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk hosszú távú érdekeit.

Felismertük, hogy a karitatív tevékenység alapérték, azonban önmagában számunkra nem elég. Tevékenységünk minden színterén arra törekszünk, hogy javítsuk a mentális és fizikális életminőséget egy egészséges, élhetőbb és fenntartható társadalom érdekében.

A társadalmi felelősségvállalás vállalkozási kultúránk szerves részét képezi. A CSR-t cégünk minden munkafolyamatába és üzleti tevékenységébe integráljuk.

Jótékonykodás és adományok

Hosszú távú partneri kapcsolatot alakítottunk ki és ennek keretében rendszeres anyagi, erkölcsi és adminisztratív támogatást nyújtunk a Kis-Babák Alapítvány számára, melynek célja, hogy anyagi, erkölcsi, információs segítséget nyújtson koraszülött, kis súllyal, születési és/vagy szerzett rendellenességgel élő és/vagy a csecsemőkorban súlyos betegségben szenvedő gyermekek neveléséhez, orvosi kezeléséhez. Az Alapítvány napi szinten támogatni kívánja a beteg gyermekek hozzátartozóit is, ezzel segítve a kiemelt figyelmet és erőfeszítéseket igénylő gyermeknevelést.

Az Alapítvány regisztrációs száma: 1135
Az Alapítvány adószáma: 18213166-1-43
Az Alapítvány bankszámla: 10300002-10526648-49020014

Felelősségvállalás munkatársainkért, oktatóinkért, trénereinkért

Sikereinket és töretlen fejlődésünket elsősorban munkatársainknak és oktatóinknak, előadóinknak, trénereinknek köszönhetjük, ezért a munkaerőpiacon jól képzett, motivált, tapasztalt és elkötelezett munkatársakat keresünk. Munkatársaink, előadóink, trénereink felé magas elvárásokat támasztunk megbízóink, partnereink és ügyfeleink érdekében, továbbá olyan viselkedési irányelveket határozunk meg, melyek erkölcsi tartást és üzleti etikát egyaránt magukban foglalnak.

Mindemellett felelős munkaadóként – versenyképes juttatási csomagunkon túl – számtalan módon igyekszünk a munkatársaink számára a lehető legvonzóbb munkakörülményeket, korszerű munkaeszközöket, folyamatos szakmai fejlődést és rugalmas munkakörülményeket biztosítani. Feladatunknak érezzük az esélyegyenlőség feltételeinek folyamatos biztosítását, továbbá azt, hogy olyan munkahelyi környezetet nyújtsunk, amelyben a társaságnál dolgozók egészsége és biztonsága a legfontosabb, miközben kiemelt hangsúlyt fektetünk a munkahely és magánélet egyensúlyának megőrzésére is. Mindezek érdekében munkatársaink számára rugalmas munkafeltételeket, a távmunka lehetőségét biztosítjuk, támogatjuk továbbá a gyermeknevelés melletti, rugalmas munkaidőben történő foglalkoztatást, valamint pályakezdők és gyakornokok alkalmazását.

Elkötelezettek vagyunk a képzéseinken résztvevők, ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása iránt, a képzéseink iránt érdeklődők számára mindig piacképes, naprakész, magas színvonalú  elméleti és gyakorlati tudást nyújtunk.  Kiemelten fontosnak tarjuk a fiatalok életkezdését, iskola és pályaválasztásuk segítését olyan szolgáltatás portfólió kialakításával, amely gyakorlatban alkalmazható tudást biztosít azokon a területeken, amelyeket a fiatalok mind a középiskolai, mind a felsőoktatási programkínálatból hiányolnak, azonban a megfelelő döntéshozatalhoz elengedhetetlenek számukra.

Folyamatosan végzünk piackutatást a fiatalok körében annak érdekében, hogy elvárásaikat megismerjük, tevékenységünkkel segítséget tudjunk nyújtani számukra.

A különböző projektjeinkbe felsőoktatásban tanuló hallgatókat vonunk be rendszeresen, hogy  tanulmányaik alatt gyakorlati munkatapasztalatra is szert tegyenek, megismerjék a munka világát, a rutin és kreatív feladatok széles körét.

Hitvallásunk az élethosszig tartó tanulás (life-long-learning) támogatása és népszerűsítése, valamennyi munkatársunk folyamatosan képzi magát,  rendszeresen veszünk részt bel- és külföldön konferenciákon tudásunk folyamatos megújítása érdekében.

Társaságunk alapfilozófiája, hogy szervezeti céljaink eléréséhez minden munkatársunk, partnerünk, oktatónk, trénerünk és természetesen minden ügyfelünk egyaránt hozzájárul, nyitottak vagyunk minden a szervezeti folyamatainkat, a hatékonyabb munkavégzést érintő munkatársai, partneri, oktatói, illetve ügyfél kezdeményezésre és hisszük, hogy céljaink csak csapatmunkában megvalósíthatóak.

Tevékenységünk során figyelembe vesszük a jelen generációjának igényeit, és ezzel összhangban felkészülünk a jövő generációinak szükségleteire is.

Környezeti terhelés csökkentése

Működésünk során kiemelten kezeljük a környezetvédelmet, célunk a Zöld iroda megvalósítása, az erőforrásokkal való takarékos gazdálkodás. A környezeti terhelés csökkentése érdekében közös irodát tartunk fenn a Dunarapszódia Kft-vel. Adminisztratív tevékenységeink és képzésszervezésünk során törekszünk a papír alapú ügyintézés helyett az elektronikus ügyintézésre.