Költségvetési beszámoló ellenőrzése iratmintákon keresztül!

Költségvetési beszámoló ellenőrzése iratmintákon keresztül!

Interaktív tréning számviteli vezetőknek és belső ellenőröknek

 

Konferencia időpont: 2017. október 06. (péntek) 10:00-tól 15:15-ig

Jelentkezési határidő: 2017. október 03. 14:00-ig

Figyelem: a konferencia létszámkorlátos, a maximális létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Helyszíni regisztráció kezdete: 09:30-tól 10:00-ig

Részvételi díj és elérhető kedvezmények:

27.800,- Ft + ÁFA/fő

(A részvételi díj tartalmazza az információs anyag és a kávészünetek, valamint a büfé ebéd költségét.)

Csoportos jelentkezés (min. 3 fő) esetén 10% kedvezmény a nettó részvételi díjból!

Konferencia helyszín: Alma Mater Rendezvényterem, 1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11. (Bejárat: Szemere utca felől!)

Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap

A képzést ajánljuk: a számviteli vezetőknek, akik közreműködnek a Bkr. 1. sz. melléklete szerinti nyilatkozat összeállításában, valamint belső ellenőröknek, akik ellenőrzési/tanácsadási feladatként végzik a költségvetési beszámolók ellenőrzését.

Konferencia program/részletes leírása:

  • A Költségvetési beszámoló szerkezete, összefüggéseinek áttekintése (költségvetési és finanszírozási kiadások/bevételek, maradvány kimutatás, mérleg, eredmény-kimutatás, önkormányzati specialitások, stb.).
  • Az „Éves beszámoló” elnevezésű nyomtatvány-garnitúra űrlap struktúrája, szakmai követelmények hatékony, eredményes teljesítése.
  • A költségvetési beszámoló ellenőrzésére vonatkozó vezetői ellenőrzési terv vezetői nyilatkozathoz, ill. ellenőrzési program összeállítása belső ellenőrzési jelentéshez.
  • A résztvevők szakmai összetétele (számviteli vezetők, belső ellenőrök) illetve államháztartási alrendszerbe tartozása (költségvetési szervek, a helyi önkormányzatok, a társulások, a helyi és az országos nemzetiségi önkormányzatok, a térségi fejlesztési tanácsok, valamint a központi kezelésű előirányzatok) szerint felosztott iratminták (ellenőrzési jelentés, vezetői ellenőrzési terv) készítése.

Tréner: Mérészné Szántó Irén, Magyar Pénzügyi és Gazdasági Ellenőrök Egyesülete szakosztály elnök

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. Részvétel lemondására az egyes képzési napokat megelőző 3. munkanapig van lehetőség a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címen. Fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni. Kérjük, hogy a részvételi díjat elektronikus úton megküldött díjbekérő alapján, annak sorszámára való hivatkozással utalja, a díjbekérő kiegyenlítését követően postai úton küldünk számlát. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.


Térkép betöltése...

Helyszín
Alma Mater Rendezvényterem

Kategória


Regisztráció

Regisztráció lezárva!.